A rizst a csomagolásán olvasható leírás szerint sós vízben megfőzzük, majd lecsepegtetjük és letakarva melegen tartjuk.
Közben a megtisztított hagymát, fokhagymát és gyömbért nagyon finomra vágjuk. Az ananászt lecsepegtetjük, és a felfogott levéből 1 dl-t kimérünk. A megmosott, leszárított húst csíkokra vágjuk, és nagy serpenyőben vagy wokban 2 ek olajon megpirítjuk, adagonként kb. 5 perc alatt. A serpenyőből kivéve megsózzuk, megborsozzuk.
A maradék 1 ek olajat felhevítjük a serpenyőben és üvegesre pároljuk rajta a hagymát. Hozzáadjuk a fokhagymát és a gyömbért, majd együtt pirítjuk egy rövid ideig. Megszórjuk az 1 ek curryporral, felöntjük az alaplével, a kimért ananászlével, valamint a kókusztejjel, és fedő nélkül beforraljuk. Végül beleforgatjuk a húst, valamint az ananászt, és összeforraljuk 3-4 perc alatt.
A zöldfűszert finomra aprítjuk, és összeforgatjuk a rizzsel. A húst a csípős curryporral és borssal ízesítjük, megszórjuk a szezámmaggal. A rizst külön tálaljuk hozzá.