Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tanulj Michelin-csillagos éttermeket megjárt séfektől!

default user icon
MME
Szeptember 27-én indul a Culinary Institute of Europe (CIE) Kulináris Művészetek képzési programja, az utolsó helyeket még el lehet csípni az egyéves képzésre.

A kurzus során a hallgatók elsajátítják a modern, egészségtudatos, kiváló minőségű ételek elkészítését és professzionális tálalását, az alaptechnikákat és professzionális konyhai munkafolyamatokat, gasztromarketinget, környezettudatos gazdálkodási ismereteket, vállalkozásfejlesztést.

Jelentkezz >>> 

A rendkívül magas szintet képviselő nemzetközi oktatócsapat segíti azokat, akik szeretnének elmélyedni a kulináris művészetekben, és professzionális gasztronómiai képzésre vágynak. Michelin csillagos éttermeket megjárt séfek, a magyar Bocuse d'Or felkészülés oszlopos tagjai, francia sztárcukrászok, okleveles dietetikus, pszichológus, környezetgazdász, közgazdász, HR-szakember tanítják a hallgatókat.

A CIE nagy hangsúlyt helyez a kiegyensúlyozott és igényes táplálkozási szokások kialakítására, valamint a fenntarthatóságra: ha csak lehet, friss, helyi és szezonális alapanyagokból dolgoznak az oktatás során.

Az intézmény oktatásának lényege átfogó képet adni a gasztronómia szerteágazó területéről, valamint elméleti tudást, naprakész és innovatív gyakorlati ismereteket nyújtani a hallgatóknak. Aki pedig valamilyen gasztro-területen szeretne karriert építeni, a CIE képzése révén képes lesz arra, hogy beindítsa vagy fejlessze saját vállalkozását.

FOGLALJ ASZTALT MÉG MA! INDUL A XIII. ORSZÁGOS ÉTTEREM HÉT >>> 
KIDERÜLT! ITT NYITJA MEG ELSŐ BUDAPESTI PIZZÉRÁJÁT JAMIE OLIVER! >>> 
ESKÜVŐ 2018: ITT VANNAK AZ ÁLOMTORTÁK, AMIRE MINDEN MENYASSZONY VÁGYIK - GALÉRIA! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss