A kurzus során a hallgatók elsajátítják a modern, egészségtudatos, kiváló minőségű ételek elkészítését és professzionális tálalását, az alaptechnikákat és professzionális konyhai munkafolyamatokat, gasztromarketinget, környezettudatos gazdálkodási ismereteket, vállalkozásfejlesztést.
Jelentkezz >>>
A rendkívül magas szintet képviselő nemzetközi oktatócsapat segíti azokat, akik szeretnének elmélyedni a kulináris művészetekben, és professzionális gasztronómiai képzésre vágynak. Michelin csillagos éttermeket megjárt séfek, a magyar Bocuse d'Or felkészülés oszlopos tagjai, francia sztárcukrászok, okleveles dietetikus, pszichológus, környezetgazdász, közgazdász, HR-szakember tanítják a hallgatókat.
A CIE nagy hangsúlyt helyez a kiegyensúlyozott és igényes táplálkozási szokások kialakítására, valamint a fenntarthatóságra: ha csak lehet, friss, helyi és szezonális alapanyagokból dolgoznak az oktatás során.
Az intézmény oktatásának lényege átfogó képet adni a gasztronómia szerteágazó területéről, valamint elméleti tudást, naprakész és innovatív gyakorlati ismereteket nyújtani a hallgatóknak. Aki pedig valamilyen gasztro-területen szeretne karriert építeni, a CIE képzése révén képes lesz arra, hogy beindítsa vagy fejlessze saját vállalkozását.