Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Cukorborsó szarvasgombás mézzel

MME MME
30 perc
bonyolult
költséges
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A sonkaszeleteket sütőpapírra vagy szilikonlapra terítjük, a sütőben 100–120 Celsius-fokon ropogósra sütjük.

A cukorborsót forrásban lévő sós vízben – amibe 1 mokkáskanálnyi szódabikarbónát is tettünk, hogy a szép zöld színeket megőrizzük – 1 percig főzzük. Leszűrjük, majd jeges vízbe tesszük. Miután kihűlt, lecsepegtetjük.

Olívaolajjal, az Aranyszarvas Szarvasgombás Mézzel összekeverjük, a sonkákkal tálaljuk. Pirított bagettet kínálunk mellé.

Megjegyzés

Recept és fotó: Aranyszarvas - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss