hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos cukkinikenyér

MME MME
75 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tej

Elkészítés

  1. A cukkinit és a sajtot lereszeljük. A lisztet elkeverjük a sütőporral, a sóval, a fokhagymaporral, majd hozzáadjuk a cukkinit, a sajtot, az újhagymát, a mézet, a sót és összekeverjük.
  2. Hozzáöntjük a sört és a vajat, jól összedolgozzuk, hogy ne maradjanak benne lisztcsomók.
  3. Egy sütőpapírral bélelt veknibe tesszük a masszát, a tetejét meglocsoljuk egy kis olívaolajjal, és 170 fokra előmelegített sütőben 1 órán át sütjük.
  4. Érdemes tűpróbával tesztelni a közepét, de figyeljünk, hogy az olvadt sajtot ne keverjük össze a nyers tésztával.

Nézzétek meg videón, hogyan készül a cheddar sajtos cukkinikenyér

Ezek is érdekelhetnek

Friss