Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Cukkinis-sajtos krémleves

45 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag

Elkészítés

  1. A hagymákat, a cukkinit és a burgonyát megpucoljuk, feldaraboljuk.
  2. Egy lábasban kevés olajon a hagymákat megdinszteljük, hozzáadjuk a cukkinit és tovább dinszteljük. Ráöntjük a vizet, fűszerezzük sóval, fehér borssal, őrölt csilivel.
  3. Amikor megfőtt a cukkini, beleöntjük a tejszínt és a bort, majd botmixerrel pürésítjük. A zsemlét megpirítjük, kockákra vágjuk. A sajtból szeleteket vágunk, majd felkockázzuk.
  4. Tálaláskor a tányérba merek a levesből, rátesszük a sajt és kenyérdarabokat, a középre egy csilit helyezünk. Meglocsoljuk olívaolajjal.

Megjegyzés

Bor és borseprős sajt, meg chili együttese teszi érdekessé ezt a levest. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss