Elkészítés: A padlizsánt és a cukkinit megmossuk, a padlizsánt felkarikázzuk, megsózzuk, a cukkinit kis kockákra vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük. A mazsolát megmossuk, vízbe áztatjuk.
A padlizsánt leöblítjük, lecsepegtetjük, kis darabokra vágjuk. Az olajat serpenyőben felforrósítjuk, megpirítjuk benne a padlizsánt, a cukkinit, a fokhagymát, és a lecsepegtetett mazsolát is belekeverjük. Sóval, borssal ízesítjük.
Közben a tésztát a csomagon olvasható főzési idő alatt nem túl puhára főzzük. Leszűrjük, lecsepegtetjük, összekeverjük a vajjal, majd a pirított zöldségekkel és a bazsalikommal. A kecskesajtot a tetejére reszeljük, és azonnal tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre