A tésztát sós vízben kifőzzük, hideg vízzel átöblítjük, és félretesszük. A gombát megtisztítjuk és darabokra vágjuk. A cukkinit megmossuk, szárazra töröljük, és hámozás nélkül vékony karikákra vágjuk.
A hagymát vékony karikákra vágjuk, és egy kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a gombát és a cukkinit, majd összekeverjük (vizet nem rakunk alá, mert a cukkini és a gomba sok levet ereszt).
Kb. 5 perc múlva megsózzuk, megborsozzuk, és 10 percig pároljuk. A keveréket végül a forró tésztára öntjük.
Két-három evőkanál mustárral is ízesíthetjük a gombás cukkinit. Véletlenül sikerült ezt az egyszerű ételt összehoznom, csak ezek a hozzávalók voltak otthon.
- MME
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!