Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Cukkini rukkolás zöldborsópürével töltve

MME MME
30 perc
bonyolult
átlagos
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A főtt zöldborsót, a rukkolát és az újhagymát krémesre mixeljük a tejföllel, kevés lime lével, majd sózzuk, borsozzuk.
  2. Az egyik cukkinit kb 4 cm-es hasábokra szeleteljük és karalábévályóval kis gömböket vályunk ki belőlük, amiket később felhasználunk.
  3. A másik cukkinit zöldséghámozóval óvatosan vékonyra szeleteljük.
  4. Páclevet készítünk: a lime levét az olajjal és egy zúzott fokhagymával, sóval elkeverjük, majd beleforgatjuk a cukkiniket.
  5. Forró felületen megpirítjuk, majd a kis vályatokba beadagoljuk a zöldborsós – rukkolás pürét és a szeletelt cukkinikkel, natúr golyócskákkal tálaljuk.

NÉZD MEG AZ ELKÉSZÍTÉST VIDEÓN >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss