Elkészítés: A megmosott csülök minden oldalán a bőrt bevagdalom. Befűszerezem sóval, őrölt köménnyel és wok fűszerkeverékkel. Lereszelem a fokhagymákat, és a csülök minden oldalát jól bekenem vele.
A sütőt 200 C fokra előmelegítem. Egy nagyobb tepsibe teszem a sütőzacskót, belekanalazom a házi lecsót, beleteszem a fűszeres csülköt, aláöntök egy kevés bort, majd szorosan lezárom a zacskót. Néhány helyen megszurkálom a zacskó tetejét, hogy a gőzök távozni tudjanak, és betolom a sütőbe. 1,5 óráig rá sem kell nézni.
Ezután kiemelem a tepsit, a sütőzacskó tetejét levágom, hogy most már a bőre is ropogósra tudjon sülni. További fél óra múlva elkészült. Tányérra emelem, hagyom egy kicsit állni, majd levágom a csontról.
Hagymás, héjában főtt burgonyával tálalom. Ehhez héjában megfőzöm a burgonyát, majd megpucolom. 1 nagy fej hagymát olajon megdinsztelek, erre vágom rá a főtt burgonyát, jól összeforgatom és egy kissé megpirítom, majd sózom és tálalom.