Elkészítése: A vegyes zöldségeket ételízesítős vízben előfőzzük, a végén beletesszük a brokkolit és a karfiolt. Mikor majdnem puha,
félretesszük. A húst is előre sütjük, fehéredésig, sózzuk, borsozzuk.
Kivajazunk egy tepsit, az aljára zöldségeket szórunk, elosztjuk rajta a darált húst, amit előzőleg megpirítottunk. Megint zöldség következik, végül a füstölt tarjával betakarjuk az egészet. Utána elkészítjük a Rafinériát (amit én tejszínnel szoktam összekeverni). Ráöntöm, és előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. Köretként mazsolás rizst ajánlok hozzá.
Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre