Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csorba leves

MME MME
45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Kevés olajon a finomra vágott vöröshagymát, a felkockázott csirkemellet, a karikákra vágott zöldségeket megpároljuk, majd hozzáadjuk a fűszereket, és annyi vízzel öntjük fel, hogy sűrű, tartalmas levest kapjunk.

1-2 evőkanál olajon külön megpároljuk a cukorborsót és a felszeletelt gombát, majd a leveshez adjuk és készre főzzük, végül tejfölös habarást készítünk bele.

Tárkonyecettel és tárkonylevéllel ízesítjük tálalás előtt.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss