Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csopaki aprópecsenye

MME MME
60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. Az apróra vágott füstölt szalonnát zsírjára pirítjuk, majd hozzáadjuk a szintén apróra vágott vöröshagymát.
  2. A húst csíkokra vágjuk és a hagymával összekeverve kb. 15-20 percig erős lángon pirítjuk.
  3. Hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt gombát, a zöldborsót, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel, hozzáadjuk a zöldpaprikát, a paradicsomot, s végül az apróra vágott fokhagymát.
  4. Amikor a hús puha, petrezselymes burgonyával és savanyúsággal tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Hasonló receptek