Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csokoládés répakocka

MME MME
4 4.3/5
60 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítése: A répát durvára reszeljük, a csokit nagyobb darabokra tördeljük, és a répa 2/3 részével összekeverjük.

Habverővel a tojássárgákat a cukorral, a vaníliás cukorral, a margarinnal és egy csipet sóval 5 percig keverjük, míg jó habos lesz. Ehhez hozzáadjuk a répás keveréket, majd a maradék répát is, végül beletesszük a sütőporos lisztet és a kemény habbá felvert tojásfehérjét.

Előmelegített sütőben 30 percig sütjük, tűpróbával ellenőrizzük, megsült-e.

Tetejére csokit öntünk, és darabolt dióval vagy pisztáciával díszítjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss