Elkészítés: A tojások sárgáját a vízzel, a cukorral és a vaníliás cukorral sűrű, krémszerű habbá verjük. Óvatosan beleforgatjuk a tojások keményre vert habját. A lisztet a keményítővel, a sütőporral és a kakaóporral összekeverjük, majd óvatokan a tojásos masszába forgatjuk. Ezt a masszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, majd előmelegített sütőben közepes lángon kb. 15 percig sütjük.
Egy konyharuhát meghintünk porcukorral, és a megsült tésztát ráborítjuk. Miután lehúztuk a sütőpapírt, a konyharuha segítségével feltekerjük, és így hűtjük ki.
A töltelékhez a pudingport a tojások sárgájával és 2 dl tejjel simára keverjük. A maradék tejet a cukorral és a narancs héjával felforrósítjuk, és a pudingos masszával besűrítjük. A margarint habosra keverjük, és a lehűtött krémmel összekeverjük. A tésztát a konyharuhából kicsavarjuk, a töltelék kétharmadával megtöltjük, majd föltekerjük. A maradék krémmel kívülről megkenjük, és a reszelt csokoládéval megszórjuk.
Jó étvágyat hozzá!