Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csokoládés-narancsos palacsinta

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
  • A tésztához:
  • 3 dl tej
  • 2 db tojás
  • 1/2 tk vaníliaaroma
  • 8 ek liszt
  • 2 ek cukrozatlan kakaópor
  • 1 csipet só
  • A töltelékhez:
  • 20 dkg mascarpone
  • 1 ek méz
  • 2 dl habtejszín
  • 1 db narancs

Elkészítés

  1. Egy tálban összekeverjük a tejet, a tojást és az aromát, majd hozzáadjuk a lisztet, a kakaóport és a sót. Az összegyúrt tésztát fél órát pihentetjük, majd a szokásos módon kisütjük a palacsintákat.
  2. A mascarponét összekeverjük a mézzel. A habtejszínt keményre verjük, majd beleforgatjuk a mézes-mascarponés krémbe, és a narancs reszelt héjával ízesítjük, végül megtöltjük vele a palacsintákat.

    MÉG TÖBB NARANCSOS RECEPT >>> 

Megjegyzés

Egyszerűen elkészíthető palacsinta, különleges krémmel! - Scsilluka

Ezek is érdekelhetnek