Elkésztés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és kis kosárformákba kis golyókat nyomkodunk, és megsütjük.
A krémhez a cukrot, a kakaóport, a csokoládét, a tojást és a tejet felrakjuk főzni, majd amikor kezd melegedni, hozzáadjuk a lisztet (azért, hogy ne legyen gombócos), és gyors kevergetés mellett sűrűre főzzük. Amikor kihűlt, 25 dkg margarint habosra keverünk, és a kihűlt krémet hozzá adjuk.
A kosárkák közepébe meggyet, mazsolá , mogyorót lehet rakni, majd a krémet a kosárkákba töltjük, és jégcukorral, mogyoróval, reszelt csokoládéval díszíthetjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre