Elkészítés: A tészta hozzávalóiból egyszerű linzertésztát gyúrunk. Kettéosztjuk, az egyiket kinyújtjuk, és kibélelünk vele egy tepsit, megszurkáljuk és megsütjük.
A másik tésztát ugyanakkora méretűre nyújtjuk, mint az előzőt, és egy tepsi hátán megsütjük.
A krémhez a tejszínt a cukorral felforraljuk, majd elkeverjük benne a tejport, a margarint és a kókuszreszeléket. A keményítőt a vizzel simára keverjük, majd a kókuszos krémhez adjuk. Kevergetve besűrítjük a krémet. Ha elkészült, azon forrón ráöntjük a tepsiben levő tésztára, és megvárjuk, amíg teljesen kihűl.
A csokoládét gőz fölött felolvasztjuk, és melegen a kihűlt kókuszkrémre simítjuk, majd gyorsan rátesszük a külön sütött másik tésztát. Hűtőben dermesztjük tálalásig.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre