A kesudiót beáztatjuk minimum 6 órára, majd átöblítjük és lecsepegtetjük.
Konyhai aprítóba tesszük, hozzáadjuk a vizet és krémes állagúra turmixoljuk. Hozzáadjuk a kakaót, a juharszirupot és néhány csepp vaníliaaromát, és jól összedolgozzuk.
Mivel ez friss csokoládékrém, néhány napon belül ne felejtsd el elfogyasztani:) A nutella óta tudjuk, hogy a mogyoró és diófélék nagyon ízletesek édesen, csokoládés ízvilággal. Szerintem szinte nincs olyan, aki ne falatozott volna lelkesen csokoládés krémet kanállal. Sajnos a boltban kapható csokoládés krémek általában sok tartósítószert, mesterséges anyagot, ízfokozót tartalmaznak és nem túl egészségesek. Ellenben ha otthon, magadnak készítesz ilyen krémeket, akkor az nem csak finom lesz, de egészséges is. Legközelebb egy pörkölt mogyorós receptet hozok. - vitaik