Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A liszttel összekeverjük a cukrot, az étolajat. Hozzáadjuk a megkelt élesztőt és a többi tejjel jól kidagasztjuk. Utoljára pedig hozzáadjuk az egy csipet sóval felvert tojáshabot. Duplájára kelesztjük.
Közben elkészítjük a krémet. A tejben elkeverjük a pudingport, a cukrokat és felfőzzük. Még melegen hozzákeverjük a margarint is. Kihűtjük.
A megkelt tésztát átgyúrjuk, 4 részre vágjuk. Egyenként vékonyra kinyújtjuk. A krémet 4 felé osztjuk. A tésztalapokat megkenjük vele. Feltekerjük, mint a bejglit. 2 darabot összefonunk.
Sütőpapírral bélelt 23x34 cm-es tepsibe tesszük. A tetejét 1 kisebb, felvert tojással lekenjük. 190 fokos sütőben kb. 30 percig sütjük.