Elkészítés: A piskótához a tojások sárgáját a vízzel, az olajjal és a cukorral habosra kavarjuk. Beletesszük a lisztet, a sütőport, valamint a reszelt étcsokoládét. Óvatosan belekeverjük a tojások felvert habját. Végül előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez a tojások sárgáját a porcukorral és a kis kockákra darabolt étcsokival vízgőz felett sűrűre főzzük. A margarint habosra kavarjuk.
A kihűlt csokis krémet elkeverjük a kikavart margarinnal.
A kihűlt tortalapot 3 részre vágjuk, megtöltjük a krémmel. A torta tetejét és az oldalát olvasztott csokival vonjuk be, s porcukorral kikavart margarinnal - tortadíszítő segítségével - díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre