Elkészítés: 1. Gőz fölött olvasszuk meg a darabokra tört csokoládét.
2. Tegyük a kekszeket egy tepsire, majd kenjük meg őket az olvadt csokival. Szórjuk meg a csokibevonatos kekszeket kókuszreszelékkel, majd tegyük a tepsit a mélyhűtőbe 5 percre, hogy a csokikrém megdermedjen.
3. Vegyük ki a tepsit a mélyhűtőből, és fordítsunk meg 4 kekszet. Tegyünk 1-1 gombóc vaníliafagyit a felfordított kekszekre, majd egy kenőkés segítségével lapítsuk ki őket, hogy a kekszek széléig érjen a fagyi. Helyezzük a maradék 4 kekszet csokis felével felfelé a fagyis kekszekre, kis szendvicseket képezve, majd azonnal tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre