Előkészítés: A pudingot a csomagon olvasható utasítás szerint elkészítjük a tejjel, és hagyjuk teljesen kihűlni. A meggyet alaposan lecsepegtetjük.
Elkészítés: A hideg pudingot a túróval és a vaníliapéppel simára keverjük (ha van, kézi robotgép keverőspiráljával dolgozzunk). A tejszínt a cukorral kemény habbá verjük. A csokoládés túrót, a meggyet és a tejszínt kelyhekbe rétegezzük, tetejét megszórjuk csokoládéreszelékkel, a mentalevelekkel díszítjük, és tálaljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 398 kcal
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre