A kekszet tegyük zacskóba, és egy sodrófa segítségével törjük porrá. Olvasszuk meg a vajat és a mézet, majd keverjük össze a keksszel. Béleljünk ki folpakal egy vekniformát, és nyomkodjuk bele a keveréket úgy, hogy kb. 2 cm-es pereme legyen.
Olvasszuk meg a kétféle csokit gőz felett, és tegyük félre, hogy kihűljön. A tejszínt verjük fel, majd keverjük össze a porcukorral és a csokival.
Osszuk el a krémet egyenletesen a tésztán, majd hűtsük le, hogy megdermedjen. Tálalás előtt vegyük ki a formából, és szeleteljük fel. Tejszínhabbal és eperrel díszíthetjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre