Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csokis puffancsok

MME MME
45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. Vízgőz fölött óvatosan megolvasztjuk az étcsokit. A szobahőmérsékletű vajat kihabosítjuk a cukorral és a tojással. Hozzáöntjük a már kihűlt csokit, végül az összes többi alapanyagot. Jól elkeverjük, és hűtőbe tesszük kb. fél órára.
  2. A masszából diónyi golyókat formázunk, megforgatjuk őket porcukorban, és sütőpapíros tepsire tesszük, legalább 3-4 cm távolsággal egymástól.A kezünkkel enyhén lenyomkodjuk mindegyiket, majd 170 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és 7 percig sütjük. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss