Elkészítés: A vajat a cukorral és a tojásokkal habosra keverjük robotgéppel, majd a lisztet a sütőporral és a kakaóval átszitáljuk, és a tojásos krémhez adjuk, keverőlapáttal keverjük tovább, majd a tejet is hozzáöntjük.
A muffinformákba tesszük a papírkapszlikat, és a jól kikevert masszával 3/4 részig töltjük őket. A tetejét csokoládé cseppekkel rakjuk ki, és 200 fokos előmelegített sütőben 20 percig sütjük, 180 fokon.
Hagyjuk kihűlni a kész sütiket.
Addig a tejszínt a cukorral felverjük kemény habbá, és egy keveset félreteszünk belőle, majd a többihez a cukrozott kakaót is hozzákeverjük.
Csillagcsöves nyomózsákból koszorúkat nyomunk mindegyik kapszliból kivett muffin tetejére. A félretett tejszínhabból külön még csillagot nyomunk rá, majd a közepébe marcipángolyókat rakunk díszítésként, amit a nyers marcipánból formáztunk ki. Ezután kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre