Összekeverjük a durvára vágott diót, narancshéjat, cseresznyét és csokoládét. Tálba szitáljuk a lisztet, a kakaót, a sütőport, és beledolgozzuk a gyümölcsös-csokis keveréket. Habosra keverjük a vajat, a cukrot, a tojásokat és az aromát, végül a száraz alapanyagokkal összedolgozzuk.
A tésztát két részre osztjuk, majd mindkettőből hengert formázunk. Tepsibe tesszük őket, és 180 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt aranyszínűre sütjük. Végül kivesszük és hagyjuk kihűlni.
Az elősütött hengereket 15-15 szeletre vágjuk, majd sütőtálcára tesszük őket. 160 fokos sütőben 15 percig szárítjuk, majd megfordítjuk, és tovább 15 percig szárítjuk. Hagyjuk kihűlni, végül fedeles dobozba elcsomagoljuk.