Elkészítés: 1. A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük, a sárgáját pedig kikavarjuk a porcukorral.
2. A darált diót, a zsemlemorzsát, a 2 kávéskanál kakaót és a sütőport egy tálban elkeverjük, majd a tojássárgákkal jól összekeverjük. A habot lazán a tésztába forgatjuk.
3. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben, légkeverésen, 180 fokon, kb. 40 perc alatt megsütjük. Ha kész, még melegen kifordítjuk a tepsiből, lehúzzuk róla a sütőpapírt, majd egy deszka segítségével visszafordítjuk.
4. Amíg a tészta hűl, elkészítjük a mázat. A vajat és kis edényben felolvasztjuk lassú tűzön, majd hozzáadjuk a tejet és a cukrot. Amikor felforrt és a cukor is elolvadt, levesszük a tűzről, és 3 evőkanál kakaót belekeverünk (a kakaót vagy egy kis szűrő segítségével, vagy egy kanállal nyomjuk porrá, hogy ne legyen csomós a máz). A mázat melegen ráöntjük a süti tetejére, így 2-3 mm vastag lesz rajta a csokiréteg.
5. Amikor megdermedt (kb. 1 óra múlva), a tésztát kockára felvágva tálaljuk.