Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csokis-diós banánkenyér

MME MME
90 perc
egyszerű
átlagos
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A lisztet, a felaprított tejcsokoládét, a diót és a sütőport összeforgatjuk. A banánokat meghámozzuk, az egyiket hosszú szeletekre vágjuk, a többit villával összetörjük. 
  2. Egy nagy tálban habosra keverjük a vajat a kétféle cukorral és egy csipet sóval. Egyenként hozzákeverjük hozzá a tojásokat. Hozzáadjuk felváltva a lisztes keveréket, a banánt és a krémsajtot. Az egészet összedolgozzuk, majd a masszát egy kivajazott és kilisztezett pástétomformába simítjuk. A tetejét a hosszú banánszeletekkel díszítjük. 175 fokra előmelegített sütőben kb. 1 óra alatt aranybarnára sütjük. A sütőből kivéve a formában hagyjuk kihűlni. Szeletelve tálaljuk.

SÜTI TITKOK ORSITÓL: A LEGFINOMABB BANÁNKENYÉR, AMIT VALAHA KÓSTOLTÁL 

BANÁNKENYÉR: AZ ELRONTHATATLAN DESSZERT, AMIT MINDENKI SZERET! 

8 SZUPER TRÜKK BANÁNPUCOLÁSHOZ 

Ezek is érdekelhetnek

Friss