A csokis-banános táska töltelékéhez a tejet egy kis lábasban tegyük fel a tűzhelyre. Kezdjük melegíteni, majd tördeljük bele az étcsokoládét, és adjuk hozzá a cukrot. Kevergessük addig, amíg a csokoládé elolvad.
A keményítőt keverjük simára egy kevés hideg vízben, csorgassuk a lábasba, majd folyamatos keverés mellett főzzük sűrű krémmé. Húzzuk le a tűzről, és hagyjuk legalább langyosra hűlni.
A leveles tésztát tekerjük ki, és vágjuk 6 egyforma téglalapra. A téglalapok egyik felének közepét irdaljuk be, a másik felükre kenjünk a töltelékből úgy, hogy a széleket üresen hagyjuk.
A banánt vágjuk vékony karikákra. Tegyünk a töltelékre néhány karikát, a széleket kenjük le egy felvert tojással, majd a beirdalt részt hajtsuk a töltelékre. A széleket nyomkodjuk össze villával, majd a sütemények tetejét kenjük le tojással.
Tegyük a táskákat sütőpapírral bélelt tepsibe, és 180 fokra előmelegített sütőben 18-20 perc alatt süssük aranybarnára.