Elkészítés: Mielőtt elkezdjük a sütést, érdemes előkészülni: a vajat vegyük ki a hűtőből, hogy lehetőleg természetes módon felengedjen, kenhetően lágy legyen. Közben a sütőt se felejtsük el bekapcsolni és 180-ra előmelegíteni.
A natúr földi mogyorót daráljuk le, az étcsokit gőz fölött kezdjük olvasztani - így nem ég le, nagyon nem is kell rá figyelni -
A banánból 2 db-ot törjünk össze villával, a tojásokat válasszuk szét két külön edénybe.
A tojássárgájához adjuk hozzá a cukrot, a vajat, és keverjük gépi habverővel, magas fordulatszámon. Ha már eléggé homogén, keverjük bele az olvasztott csokoládét, majd az összetört banánt, és közben folyamatosan használjuk a gépi habverőnket.
Ezután a tojásfehérjébe tegyük bele a vaníliás cukrot, és verjük kemény habbá. A darált földimogyoróba keverjük bele a sütőport.
A végső összeállításkor a csokis masszába keverjük a földimogyorót, végül a kemény habbá vert tojásfehérjét.
Egy 20x28 cm-es tepsit béleljük ki sütőpapírral, és öntsük bele a masszát, tegyük a sütőbe, és 30-35 percig süssük.
Amikor kész, a sütőpapír segítségével vegyük ki a tepsiből, majd a pogácsaszaggatóval vágjunk belőle korongokat, és helyezzük tányérra.
A megmaradt banánt szeleteljük karikákra, és díszítsük a már megsült csokis korongokat, végül díszítsük tejszínhabbal.