Elkészítés: A krémhez a tejszínt a csokival felmelegítem, összekeverem, majd legalább 4-5 órát hűtöm.
A muffinhoz a tojásfehérjét habnak felverem. A sárgáját a cukorral kikeverem, beleszitálom a sütőporral és kakaóval elkevert lisztet, majd beleforgatom a habot. A muffinformába papírkapszlikat teszek, ebbe kanalazom a tésztát. 12 db lesz belőle.
200 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütöm, tűpróbával ellenőrzöm. Ha kész, kihűtöm, és felülről kicsit kivágok belőle, hogy tölthető ürege legyen.
A csokis habot keményre felverem, majd habzsákba téve az üregeket megtöltöm úgy, hogy a muffin tetetjét is a krém fedje.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre