Elkészítés: Az aprított gyümölcsöket és csonthéjasokat liszttel megszórjuk és félretesszük. A szobahőmérsékletű margarint kissé kihabosítjuk, majd a cukorral tovább keverjük. A feltört egész tojásokat egyenként hozzáadva habosra keverjük. A sütőporos lisztet átszitáljuk, beleszórjuk a reszelt citromhéjat, a gyümölcsöket, dióféléket, és a tojásos masszához adjuk, jól összekeverjük. Sütőpapírral bélelt formába öntjük.
Előmelegített sütőben kb. 180 fokon, lassan sütve kb. 40 perc alatt készre sütjük.
Amikor langyosra hűlt, a formából kivesszük, a sütőpapírt eltávolítjuk, rácson teljesen kihűtjük, és rácsorgatjuk a kevés tejszínnel felolvasztott csokoládékat.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre