Elkészítés: A tésztához a vizet fölforraljuk a margarinnal és a kakaóval, kicsit hagyjuk hűlni. Addig a lisztet összeszitáljuk a szódabikarbónával, hozzákeverjük a cukrot, és a langyos krémhez adjuk, csomómentesre keverjük. Hozzátesszük a joghurtot, a tojást, a citromhéjat és az apróra tört csokoládédarabokat. Előmelegített sütőben, 180 fokon 20 percig sütjük.
A mázhoz a joghurtot, a porcukrot, a kakaót, a margarint és a vaníliás cukrot összemelegítjük. Mikor már szép krémes, hozzáadjuk a mogyorót is, majd a meleg tészta tetejére kenjük, és hagyjuk megszáradni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre