Elkészítés: A tojásokat válaszd szét, a sárgáját verd fel a cukorral, majd adagold hozzá a lisztet, a sütőport és a kakaót. A fehérjét verd kemény habbá, aztán óvatosan keverd bele a lisztes masszába! Pont mint egy kakaós piskóta!
20 percre dobd be a sütőbe egy kisebb tepsiben (ekkora mennyiségből nem is kapsz nagy tésztát), aztán ha megsült, hagyd kihűlni.
A krémhez főzd meg a pudingot a szokásos módon (cukor+tej). Ha kihűlt, keverd bele a diákcsemegét, és ízesítsd néhány csepp mandulaaromával. Vigyázz, nehogy túl sok menjen bele, mert keserű lesz tőle a krém!
A piskótalapot vágd ketté, töltsd meg a krémmel, és a tetejére megy a gőz fölött olajjal felolvasztott étcsoki.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre