hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csokihabos linzer

15 perc
egyszerű
megfizethető
8 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Liszteket egy tálba szitáljuk, beletesszük a száraz alapanyagokat, majd összemorzsoljuk a margarinnal, a tojással plusz egy pici tejjel, és jól összedolgozzuk.
  2. A tésztát két cipóra osztjuk, majd vékonyra nyújtjuk, és tetszőleges formával kiszaggatjuk, és egymástól kicsit távolabbra egy  sütőlemezre helyezzük őket. A maradék tésztát újra összegyúrjuk és kiszaggatjuk.
  3. A krémhez a pudingot a cukorral együtt, a tejben megfőzzük, majd hagyjuk teljesen kihűlni. A margarint a porcukorral kikeverjük, majd a kihűlt pudinghoz adjuk, kihabosítjuk, majd beleforgatjuk a felvert tejszínhabot.
  4. Az elkészült krémet habzsákba töltjük, majd a képen látható módon megtöltjük vele a korongokat. Pár órára a hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek. 

ÍGY LESZ TÖKÉLETES A LINZERTÉSZTÁD - 6 EGYSZERŰ LÉPÉSBEN! >>> 

ÉDES APRÓSÜTEMÉNYEK >>> 

Megjegyzés

Hétvégére készítettem saját elgondolásom szerint, és nagyon nagy sikere volt a családban! Nagyon finom lágy, krémes, szinte elolvad a szádban, ahogy megkóstolod. Szeretettel ajánlom mindenkinek! - Zsanette íz világ Gastro&Konyhája

Ezek is érdekelhetnek

Friss