Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csokiba mártott vaníliás rudacskák

60 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók
  • 17,5 dkg vaj
  • 6 dkg kristálycukor
  • 17,5 dkg finomliszt
  • vaníliaesszencia
  • 9 dkg főzőcsokoládé

Elkészítés

  1. A vajat habosra keverjük a cukorral, majd apránként hozzáadjuk a lisztet és a vaníliaesszenciát.
  2. Alaposan összekeverjük az egészet, majd tegyük egy csillagos végű nyomózsákba tesszük, és egy kizsírozott, vagy sütőpapírral kibélelt tepsire nyomjunk vele kb. 7 cm hosszú rudacskákat.
  3. 160 fokra előmelegített sütőben, kb. 20 percig sütjük. Ha kész, kiszedjük a rudacskákat a tepsiből, és hagyjuk kihűlni.
  4. A csokoládét vízfürdő felett felolvasztjuk, majd a rudacskák mindkét végét csokiba mártjuk.

    ÉDES APRÓSÜTEMÉNYEK >>> 

Megjegyzés

Mutatós aprósütemény! :) - Ízek a konyhámból

Ezek is érdekelhetnek

Friss