Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Esküvő 2018: itt vannak az álomtorták, amire minden menyasszony vágyik - GALÉRIA!

default user icon
MME
A főváros egyik legszebb pontján, a budai Szépkilátás cukrászdában mutatták be a Szamos új, esküvőkre és különleges alkalmakra tervezett dísztortáit. A megújult kínálatban 17 új és 4 klasszikus dísztorta kapott helyett, így mindenki kedvére válogathat a hagyományos családi receptek alapján készült sütemények között.

A sokat emlegetett magyarországi gasztroforradalom a hazai cukrászati szaküzletek, családi vállalkozások elé is új kihívásokat állított. A Szamos felismerte, hogy a készen kapható és az előrendelhető tortáinál is olyan választékot kell kínálni, amelyben a moderntől a tradicionális stílusok kedvelőiig mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább illő stílus-, íz- és formavilágot.

A kínálat kialakításánál fontos szempont volt, hogy a választást ne megnehezítse, hanem éppen megkönnyítse, támogassa a Szamos, így az új tortákat tíz olyan budapesti szaküzletükben lehet megrendelni, ahol külön képzésben részt vett munkatársak segítik az alkalomhoz leginkább illő torta kiválasztását. 

„A szándék az volt, hogy a klasszikus marcipánnal bevont tortáink mellett a mai korszerű trendeknek megfelelően alakítsunk ki egy megújult kínálatot. Ugyanakkor legyünk a vásárlók segítségére a stílusban, méretben és árfekvésben leginkább hozzájuk illő tortaköltemény kiválasztásában” – mondta Törőcsik Ágnes a Szamos művészeti vezetője.

A kínálat négy kategóriára oszlik: az Egyszerűen szép torták, a Cukorcsodák, Selyemkrém torták és a Marcipánia gyűjtőnevek alatt további szempontok szerint változtatható a torta külleme és ízvilága.

A TORTACSODÁKÉRT KATTINTS A LENTI GALÉRIÁRA >>> 

 

A nemzetközi esküvői tortatrendekben manapság uralkodó naked kivitelezés, vagy éppen az icing díszítés mellett a vajkrémes alapokon nyugvó töltelékek is elérhetők már a Szamosnál is. A négy kategóriában összesen tizenhét új torta található.

„Meghagytunk négy olyan klasszikus Szamos esküvői tortát is, ami mind a mai napig a romantikus látványvilágot kedvelő mennyasszonyok legnagyobb kedvence” – mondta Nagy Péter, a Szamos mestercukrásza.

Ezek is érdekelhetnek

Friss