Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csodapalacsinta torta

45 perc
bonyolult
költséges
8 adag

Elkészítés

  1. A vaníliás pudingport kikeverjük 3 ek cukorral és 1/2 liter tejjel, és sűrűre főzzük.
  2. A babapiskótát egy tortaformába rakjuk, majd rákenjük a pudingot. A kisütött palacsintákat megtöltjük kakaóporral, összetekerjük és fölhajtjuk csiga formában, majd a puding tetejére helyezzük, kívülről haladva befelé.
  3. A csoki pudingport kikeverjük 3 ek cukorral és a maradék 1/2 liter tejjel, és sűrűre főzzük. Langyosan a palacsintákra kenjük.
  4. A meggyet lecsöpögtetjük (a levét félretesszük). A csokipuding tetejére tesszük, majd megszórjuk fahéjjal. A puncspudingot felfőzzük a meggylében 1 ek cukorral, és a meggyekre öntjük. Hűtőben egy éjszakát állni hagyjuk, másnap könnyen szeletelhető.

    ÍGY NEM TOCSOG MAJD AZ OLAJBAN A PALACSINTA! >>> 

    10 RAKOTT PALACSINTA, AMIT IMÁDNI FOG A CSALÁD >>> 

    ÍGY NEM RAGAD LE ÉS SZAKAD SZÉT: TIPPEK PALACSINTASÜTÉSHEZ >>>

    A legjobb palacsinta receptek >>>

Ezek is érdekelhetnek