A vaníliás pudingport kikeverjük 3 ek cukorral és 1/2 liter tejjel, és sűrűre főzzük.
A babapiskótát egy tortaformába rakjuk, majd rákenjük a pudingot. A kisütött palacsintákat megtöltjük kakaóporral, összetekerjük és fölhajtjuk csiga formában, majd a puding tetejére helyezzük, kívülről haladva befelé.
A csoki pudingport kikeverjük 3 ek cukorral és a maradék 1/2 liter tejjel, és sűrűre főzzük. Langyosan a palacsintákra kenjük.
A meggyet lecsöpögtetjük (a levét félretesszük). A csokipuding tetejére tesszük, majd megszórjuk fahéjjal. A puncspudingot felfőzzük a meggylében 1 ek cukorral, és a meggyekre öntjük. Hűtőben egy éjszakát állni hagyjuk, másnap könnyen szeletelhető.