Elkészítés: A tojások sárgáját kikevertem a kristálycukorral, majd hozzáadtam a vizet, kis keverés után az étolajat. Ezután a sütőporral és a kakaóval elkevert lisztet adagoltam hozzá, majd a keverékhez felváltva a habnak felvert tojásfehérjét is. Tortaformában kisütöttem.
A pudingot a szokásos módon megfőztem, amikor kihűlt, hozzákevertem a cukorral felhabosított vajat, majd beletettem a nutellát is, és megtöltöttem a tortalapokat.
Tejszínhabbal, szilva- és szőlőszemekkel, csokirózsával (amit még gyakorolnom kell) díszítettem.
A csokirózsához az étcsokit megolvasztjuk vízgőz felett, majd az olvasztott mézhez keverjük csomómentesen a keményítőt. A keményítős mézet hozzáadjuk az olvasztott csokihoz, jól összekeverjük. Egy sütőpapírra folyatjuk, és hagyjuk kihűlni. Mikor megdermedt, átgyúrjuk, lehet kicsit nyújtogatni is a jobb állag kedvéért. Amikor elkészült, fóliába légmentesen csomagolva tároljuk szobahőmérsékleten.
Jól formázható, rugalmas, szépen elvékonyíthatók a rózsák szirmai, de bármilyen formát ki lehet alakítani tetszés szerint.