Csőben sült pulykacomb zöldborsópürével

60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A combot egy sütőtálba tesszük, megsózzuk, megborsozzuk, majd fokhagymával megtűzdeljük.
  2. Mellé teszünk vöröshagymát, fokhagymát, rozmaringot, és libazsírt. 180 C fokra előmelegített sütőbe tesszük.
  3. A krumplit előfőzzük, majd felszeleteljük, megsózzuk, megborsozzuk, és ráreszelünk szerecsendiót. Leöntjük tejszínnel, majd ezt is az előmelegített sütőbe tesszük.
  4. A répát megpucoljuk, hosszában felvágjuk, megsózzuk, megborsozzuk, vajon megpároljuk. A borsót vajon megdinszteljük, egy kevés tejszínnel pürésítjük.
  5. Tálaláskor néhány szeletet teszünk a tányérra a pulykacombból, teszünk mellé krumplit, répát és borsópürét.

Megjegyzés

Szeretem a pulykát, szerintem vetekszik a nevesebb társaival, a kacsával és a libával. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss