Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csőben sült paradicsomos tészta

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Allergének
  • Glutén
  • Tej

Elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
  2. A felhevített olajon megpároljuk a zúzott fokhagymát, majd hozzáöntjük a paradicsom konzervet. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárított bazsalikommal.
  3. A tésztát a csomagoláson található előírás szerint forró, sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. A paradicsommártást a tésztára keverjük és egy hőálló edénybe, jénaiba elrendezzük. Rárakjuk a felszelelt mozzarella egy részét, és megszórjuk reszelt parmezánnal, majd újból rétegezzük a sajtokat. 
  4. Előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük, míg a sajt meg nem pirul a tetején. Friss rukkolával megszórva tálaljuk. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss