Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csőben sült krémsajtos-diós póré

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A pórét megtisztítjuk, 5 cm vastag darabokra vágjuk, a zöld részét külön tesszük. A fehér részét 10 percig sós vízben főzzük, majd leszűrjük, vajjal kikent sütőtálba tesszük.

A krémsajtot a tejjel és a tojással alaposan elkeverjük, hozzáadjuk az egész diószemeket, a fűszerpaprikát, sóval és borssal ízesítjük, és a pórékra öntjük. A pórék zöld részét apróra vágjuk, és megszórjuk a sajtos póré tetejét.

175 fokos sütőben 25-30 percig sütjük.

Megjegyzés

Őszi Balázs receptje, fotó: Győrfi Viktória, stylist: Matis Edit Dodi - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss