Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csőben sült kelbimbó sajtbunda alatt

MME MME
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kelbimbót megmossuk, megtisztítjuk, és a külső, csúnyább leveleit leszedjük. Sós vízben puhára főzzük, majd lecsepegtetjük.
  2. A prézlit kevés olvasztott vajon megpirítjuk, majd egy kikent jénaiba a kelbimbóval rétegezve letesszük.
  3. A tojást felverjük, sózzuk, szerecsendióval ízesítjük, összekeverjük a tejföllel és 10 dkg reszelt sajttal, majd a kelbimbók tetején szépen eloszlatjuk. A végén a maradék reszelt sajttal megszórjuk az egészet, majd 200 fokra előmelegített sütőben pirosra sütjük.

    KELBIMBÓS FINOMSÁGOK - VÁLOGATÁS >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss