Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csőben sült kelbimbó morzsával és sajttal

45 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1.) A kelbimbót megmossuk, megtisztítjuk, és a külső, csúnyább leveleit leszedjük. Sós vízben puhára főzzük, majd lecsepegtetjük.

2.) A prézlit kevés olvasztott vajon megpirítjuk, majd egy kikent jénaiba a kelbimbóval rétegezve letesszük.

3.) A tojást felverjük, sózzuk, szerecsendióval ízesítjük, összekeverjük a tejföllel és a reszelt sajttal, majd a kelbimbók tetején szépen eloszlatjuk. A végén még egy csomó reszelt sajttal megszórjuk az egészet, majd 200 fokon pirosra sütjük a sütőben.

Megjegyzés



További receptek és fotók a Morzsáló blogban! - Morzsálós Mirza

Ezek is érdekelhetnek

Friss