hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkeszárnyak roston II.

MME MME
1
120 perc
bonyolult
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A szárnyvégeket levágom.
Az olajat, a mustárt, a majorannát, a tárkonyt, a rozmaringot és a zúzott fokhagymát egy tálkában összekeverem (először a fűszereket a mustárral keverem, majd utána öntöm az olajat folytonos keverés mellett és vékony sugárban, így nem ugrik össze).

A szárnyakat egy tálba helyezem, és mindkét oldalát megkenem fűszeres mustárpáccal, majd 1 napig hűtőben érlelem.

Másnap roston megsütöm. Sütőben is lehet kb. 200 fokon 40-60 perc (amíg szép piros nem lesz).

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek