Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkeszárnyak burgonyás bundában

60 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 1 kg csirkeszárny
  • A panírozáshoz:
  • finomliszt
  • tojás
  • burgonyapehely
  • 1 mokkáskanál cayenne bors
  • 1 mokkáskanál steak bors
  • 1 mokkáskanál fokhagyma granulátum
  • A sütéshez:
  • étolaj

Elkészítés

Elkészítés: A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, végeit levágjuk, és a forgóknál kettévágjuk. Sózzuk és a hűtőbe tesszük.

A fűszereket elkeverjük a liszttel, majd a szárnyakat a fűszeres lisztbe, majd a felvert tojásba és burgonyapehelybe panírozzuk.

Bő olajban közepes hőfokon kisütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss