hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkesült kelkáposztaágyon

MME MME
60 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag

Elkészítés

Elkészítés: A húst és a májat megmossuk, megtöröljük, és egy mélyebb serpenyőben olajon mindkét oldalát megsütjük.

A visszamaradt pecsenyelében átsütjük a karikára vágott sárgarépát és póréhagymát. Hozzáadjuk az áttört fokhagymát, a köménymagot, a babérlevelet és a kelkáposztát, meg a kockára vágott burgonyát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, aláöntjük a húslevest, és fedő alatt készre pároljuk (15 perc).

A zöldségkeverék tetejére tesszük az átsütött húst és májat, majd fedő és kevergetés nélkül 20 percre forró sütőbe toljuk.

Tálalásnál díszíthetjük petrezselyemmel.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss