A csirkemellet alaposan megmosom, szárazra törlöm, vékony csíkokra vágom és a felforrósított kukoricaolajon aranybarnára pirítom.
Ha a hús megpirult megszórom a kukoricaliszttel, összeforgatom, meglocsolom a szójaszósszal, hozzáadom a paradicsompürét, összeforgatom, ráöntöm a chiliszószt, a kockára vágott paprikát, a felkarikázott lila hagymát, ismét összeforgatom és néhány perc összepirulás után hozzáadom a félbe vágott koktélparadicsomot.
Az előfőzött quinoat hozzáadom (ezt ugyan úgy főztem mint a rizst), végül borsozom, rádobom a reszelt fokhagymát, megint összeforgatom és a legvégén megszórom az aprított bazsalikommal.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre