Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkés zöldmetélt currymártásban

MME MME
45 perc
bonyolult
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

A csirkehúst csíkokra vágjuk, sózzuk, borssozzuk. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát.Hozzáadjuk a húst és állandóan kevergetve 7-10 percig pirítjuk. Beletesszük a felszeletelt gombát és a fagyasztott kukoricát is. Felöntjük a tejszínnel. Sóval, borssal, curryval ízesítjük és állandóan kevergetve addig főzzük, amíg kissé besűrűsödik. A tésztát a szokásos módon, bő, forrásban lévő, sós vízben megfőzzük. Lecsöpögtetjük, beletesszük a tejszínes raguba és összekeverjük. Ízlés szerint reszelt parmezánnal megszórva tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss