Csirkés-sajtkrémes tortillatekercs

30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tej

Elkészítés

  1. A megtisztított csirkemellet kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd a felforrósított olívaolajon oldalanként 4 percig sütjük. Azután kiszedjük a húst, és hagyjuk kihűlni.
  2. A túrót simára keverjük a sajtkrémmel, a felaprított snidlinggel, valamint ízlés szerint sóval és borssal.
  3. Az újhagymákat megtisztítjuk, felkarikázzuk. A saláta külső leveleit eltávolítjuk, a belsejét kisebb darabokra vágjuk a kimagozott paprikával együtt. A koktélparadicsomokat négyfelé szeljük.
  4. A falatnyi darabokra vágott húst tálba tesszük a zöldségekkel és a koktélparadicsommal együtt. Sózzuk, borsozzuk, és alaposan összeforgatjuk az egészet.
  5. A tortillalapokat megkenjük a snidlinges krémmel, elosztjuk rajta a csirkés keveréket, végül mindet tölcsér alakban feltekerjük, és fogpiszkálóval megtűzzük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss